Expressz grafikai tervezés és nyomdai szolgáltatások
Kérjen ajánlatot online! | USBdrive.hu
Tovább az ajánlatkéréshez! | USBdrive.hu
Grafikai tervezés Akciók Nyomdai kisokos Elérhetőségek
rollup
megállítótábla
plakátkeret, plakáttartó
padlógrafika
Komplex segítség a nyomdai kivitelezésben
digitális- és ofszet nyomdai megoldások mindenkinek
TERMÉKEINK Termékek

Grafikai tervezés

A megrendelő igényei alapján vállaljuk komplett grafikai tervezést, arculat- és design készítését.

 

Amennyiben már rendelkezik arculattal, vagy költségkímélőbb megoldást szeretne, választhatja az egyszerűbb, de modern és ízléses grafikai tervezést, vagy akár hozott grafikai tervekből is dolgozunk. Így a hőn áhított névjegykártyaszórólap vagy plakát már az Ön jól bevált elképzelései alapján kerülnek nyomásra.

 

Egy igényes arculat és logótervezés a munka precizitása és a megrendelő igényei miatt sokszor heteket vesz igénybe. Egy arculat kialakításakor ugyanis több szempontot is figyelembe kell venni. Fontos a forma színek összhangja, a megfelelő betűméret, és -készlet. Egyáltalán nem mindegy ugyanis, hogy egy adott vállalkozás profilját milyen színvilággal jelenítjük meg, mert a színeknek pszichológiája, rejtett jelentése van, és tudat alatt pozitív, vagy éppen ellenkező hatást gyakorolhatnak az emberekre. Nem bízunk semmit a véletlenre, így a művészi igényességbe számunkra ez is beletartozik! Fontos figyelembe venni, milyen termékre is tervezünk grafikát. Céges levélpapírmappa, jegyzettömbplasztik kártyaönátírós nyomtatványokesetén kevesebb, míg például plakát, molinó, megállítótábla, roll up, reklámtábla, vagy kiállítási- és standdekoráció tervezésénél nagyobb felület és/vagy több hely áll rendelkezésre a felkerülő információknak.

 

A fentiek tények szolgálnak mindennemű egyéb grafikai tervezés és nyomdai előkészítés alapjául. A megfelelő arculattal már könnyebben létre lehet hozni a tárgyiasult formát öltött nyomdai anyagokat, céges nyomtatványokat, weboldalt, kültéri reklámhordozókat, stb.

Ne feledje:

„Az emberekben az első találkozásunk első másodperceiben kialakított kép a meghatározó, ezért mindennél fontosabb az első benyomás, pontosabban a találkozás élménye.”

HONLAPKÉSZÍTÉS