Expressz grafikai tervezés és nyomdai szolgáltatások
Kérjen ajánlatot online! | USBdrive.hu
Tovább az ajánlatkéréshez! | USBdrive.hu
Grafikai tervezés Akciók Nyomdai kisokos Elérhetőségek
rollup
megállítótábla
plakátkeret, plakáttartó
padlógrafika
Komplex segítség a nyomdai kivitelezésben
digitális- és ofszet nyomdai megoldások mindenkinek
TERMÉKEINK Termékek

Matrica, öntapadó fólia, vinyl

Az öntapadós matricák olyan nyomdai termékek, amelyek egyik oldala egy speciális ragasztóréteggel van bevonva, ezáltal a legkülönbözőbb felületen is meg tudnak tapadni.
Divatos és költséghatékony marketingeszköz, sokféle forma és színvilággal fiatalos megjelenést biztosít a reklámüzenetnek (pl. akciós ármatrica, reklámtábla). Másik felhasználási területük a termékcímkék, amikor valamilyen egyéb csomagolásra kerül, mint adathordozó információs nyomtatvány (pl. boros címkék). Léteznek szárazon applikálható öntapadós matricák, és vannak nedvesen ragaszthatóak is. A nedvesen ragasztható matricák nyomtatása általában vinyl alapú öntapadókra történik, ebben az esetben a ragasztandó felület és a matrica közé nedvességet juttatunk, amit a matrica megfelelő elhelyezése után, egy erre a célra kialakított eszközzel, onnan kipréselünk, így hozva létre a buborékmentes felületet. A szárazon is felragasztható matricák a hordozórétegről eltávolítva nem válnak azonnal „ragadó”-vá, így van lehetőség a visszaszedésre és esetleges pozíció kiigazítására is.
Az öntapadós matricák alapanyagukat tekintve is nagyban különböznek. Papír alapú matricák közül is létezik matt és fényes felületű egyaránt. A matt matrica akár “házi” nyomtatóba is behelyezhető és nyomható, gyorsan szárad. A fényes papíralapú öntapadók, amik felülete a mázolt papírok jellemzőivel bír, lassabb száradási jellemzőkkel rendelkeznek. Ofszet- és digitális nyomással mindkét típus nyomtatható. Az öntapadós matricák másik fajtája a vinyl alapú öntapadók. Széles körben elterjedtek azok a típusú öntapadó fóliák, amik vinyl alapúak és nyomtathatóak.
A matricákat gyakran nem csak vágva kérik, hanem egy előre meghatározott formára, anélkül, hogy a hordozó anyag sérülne (ritzelés). Lehetőség van a matricák stancolására is, ebben az esetben a matrica a nyomtatás során a hordozó papír is kivágásra kerül a matricával együtt.
A matrica felhasználási köre: cégtábla, reklámtábla, etikett, dekoráció, autódekoráció, árcédula, céges portál felirat, termékcímke, kiállítási- és standdekoráció részeként, stb.
Nagyformátumú nyomtatónk segítségével 160 cm szélességű nyomtatás lehetséges , így nálunk történő megrendeléskor portálra készült matrica, vagy nagy táblára kerülő öntapadó fólia könnyen kivitelezhető.
Az öntapadós matricák tervezése lehet teljesen egyszerű, pár adattal, ellátva, de egyes esetekben (pl. autódekoráció vagy kiállítási- és standdekoráció) komplex feladatot jelent. Ha belefáradt már a grafikai tervezés bonyodalmaiba, és nem szeretne ezzel több időt vesztegetni, keressen minket!
 
 

vinyl öntapadó fólia nyomtatás

3 000 Ft+Áfa/m2

vinyl öntapadó fólia nyomtatás 3 mm vastag ongrofoam (habosított PVC) táblára kasírozva

6 000 Ft+Áfa/m2

vinyl öntapadó fólia nyomtatás 5 mm vastag ongrofoam (habosított PVC) táblára kasírozva

7 000 Ft+Áfa/m2

vinyl öntapadó fólia nyomtatás 3 mm vastag dibond (alumínium) táblára kasírozva

12 300 Ft+Áfa/m2

 
 
 
További egyéb, egy vállalkozás számára alapvető fontosságú marketing eszközök és nyomdai termékek:
 
Egyedibb POS marketing eszközök, és nyomdai megoldások:
- roll-up
- X banner és L banner
- strandzászló, beach flag
 
 
 
ÁRAJÁNLATKÉRÉS - Matrica, öntapadó fólia, vinyl
AZ ÖN ADATAI
Név*:
Cégnév:
E-mail cím*:
Telefonszám*:
AZ AJÁNLATKÉRÉS RÉSZLETEI
Darabszám:
Termék típus:
Méret:
ÜZENET
AJÁNLATKÉRÉS ELKÜLDÉSE
HONLAPKÉSZÍTÉS