Expressz grafikai tervezés és nyomdai szolgáltatások
Kérjen ajánlatot online! | USBdrive.hu
Tovább az ajánlatkéréshez! | USBdrive.hu
Grafikai tervezés Akciók Nyomdai kisokos Elérhetőségek
rollup
megállítótábla
plakátkeret, plakáttartó
padlógrafika
Komplex segítség a nyomdai kivitelezésben
digitális- és ofszet nyomdai megoldások mindenkinek
TERMÉKEINK Termékek

Molinó, reklámponyva

molinó egy igen hosszú élettartamú kültéri kommunikációs eszköz, amely szinte minden síkfelületen kifeszül anélkül, hogy külön állványt vagy zászlórudat igényelne. Rugalmas PVC ponyva anyagból nyomtatott kifeszíthető reklám anyag (PVC öntött ponyva 440 g/m²). Egy oldalon nyomtatható, akár fotó minőségben is. Nem fényzáró. Vízálló, enyhén struktúrált, vastag PVC alapanyag, melynek élettartama kültéren 2-3 év, beltéri felhasználás esetén 5 év. A molinó termékhez szegés és ringlizés is rendelhető.
Egyéb felhasználási területek: tűzfal reklám, óriás reklám, út fölé kifeszített molinó, belógatott reklám, járműponyva, kamionponyva…stb. A molinón (általában) nagy felülete miatt, sok információ megjeleníthető ( adott céggel, vagy rendezvénnyel kapcsolatos logó, szlogen, dátum, képek.
Gyakran alkalmazzák rendezvényeken  (megnyitókon, kiállításokon, állásbörzéken), jellemzően az épület portál vagy homlokzatrészén kifüggesztve.
Épületháló: A molinó termékhez hasonló megoldás. A széláteresztő képesség miatt ez a nyomathordozó alkalmas óriásméretű reklám megoldásokra. PVC építési (mesh) háló, amelyet építkezések, homlokzatok eltakarásánál hasznosak. A háló alapanyagának jellegéből adódóan a lyukacsos, ezért részletgazdag grafikák megjelenítésére nem alkalmas. Kifejezetten nagyméretű, távolról szemlélt nyomatoknál ajánljuk. A nyomat kimondottan kültéri alkalmazásra ajánlott, vízálló, nagy szélterhelést is kibíró, időjárásálló termék.
Egyéb megoldások ezzel a termékkel: tűzfal reklám, óriás reklám, kirakat dekoráció, építési állvány reklám, beltéri belógatott reklám…stb.
Backlit (átvilágítható) ponyva: Tulajdonságai a molinó anyaggal megegyeznek (fényzáró öntött ponyva 440 g/m²), de a backlit ponyva fényáteresztő képessége miatt háttérvilágított reklám megoldásokhoz használják. Ha nincs nagy háttérfény vagy nem kültérre kerül akkor ez az anyag normál molinó anyagként is használható.
Perforált ablakfólia (“One Way Vision”): Fizikai tulajdonsága megegyezik az öntapadós fóliával, de itt a felület szabályos kör alakú lyukakkal van elláva. A perforációnak köszönhetően ha ablaküvegre kerül a fólia akkor kívülről a szemlélők csak a nyomtatott grafikát látják, belülről pedig kilátunk. Meggoldások: kirakat dekorálás, irodaházak, cégek ablaküvegére teljes felületű reklám elhelyezése, járművek engedélyezett ablakainak dekorálása.
Festővászon: A nyomtatható festővászon anyaga megegyezik a normál festővászon anyagával. Pamut alapú sűrűszövésű textil anyag. Megoldások: festmény reprodukció, lakberendezési dekoráció, beltéri üzlet dekoráció.
Nagyformátumú nyomtatónk segítségével 160 cm szélességű nyomtatás lehetséges , de ha szélesebb molinóra vágyik, ezt is megoldjuk az anyag összehegesztésével, összeragasztásával.
A fenti anyagok megtervezése sokszor igen összetett tervezési folyamatot jelent a nagy felület miatt, pl, nem mindegy milyen felbontású képet használunk hozzájuk. Ha a grafikai tervezést egy profi csapatra szeretné bízni, jó helyen jár, keressen minket!
 
 

Molino, ponyva nyomtatás

3 500 Ft+Áfa/m2

Épületháló (mesh háló) nyomtatás

4 000 Ft+Áfa/m2

Vision fólia, One-Way-Vision fólia (OWV) nyomtatás

4 500 Ft+Áfa/m2

Backlit fólia nyomtatás

5 000 Ft+Áfa/m2

Zászló nyomtatás (hurkolt poliészter)

5 000 Ft+Áfa/m2

 
 
 
További egyéb, egy vállalkozás számára alapvető fontosságú marketing eszközök és nyomdai termékek:
 
Egyedibb POS marketing eszközök, és nyomdai megoldások:
- roll-up
- X banner és L banner
- strandzászló, beach flag
 
 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS - Molinó, reklámponyva
AZ ÖN ADATAI
Név*:
Cégnév:
E-mail cím*:
Telefonszám*:
AZ AJÁNLATKÉRÉS RÉSZLETEI
Darabszám:
Termék típus:
Méret:
ÜZENET
AJÁNLATKÉRÉS ELKÜLDÉSE
HONLAPKÉSZÍTÉS